FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Θύελλα 1-0: Τρίποντο με Σεμπέκο

Ημερομηνία: 30-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Την πρώτη φετινή του νίκη στο Επιτάλιο πέτυχε ο Αλφειός, υποτάσσοντας 1-0 τη μαχητική Θύελλα. Η νίκη της ομάδας του Αλέκου Τομαρόπουλου ήταν δύσκολη και ήρθε στο 81΄ όταν από φάουλ του Νικολόπουλου, ο προωθημένος Σεμπέκος με κεφαλιά λύτρωσε τους γηπεδούχους. Στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, οι «πράσινοι» διατήρησαν φλύαρη υπεροχή ενώ η Θύελλα με τον Καλαντζή στο 77΄ και τον  Έλιοτ στις καθυστερήσεις είχε σημαντικές ευκαιρίες. Ξεχώρισαν από πλευράς Αλφειού οι Σεμπέκος, Πρίφτης, Μανέτας, Νικολόπουλος και Καλαντζής και από τους Πυργιώτες οι Παπάς, Βασιλακόπουλος, Κουβελιώτης. Πλήγμα για τη Θύελλα ο τραυματισμός του Βασιλακόπουλου που την αποδυνάμωσε αμυντικά. Καλή η διαιτησία του Σταθόπουλου.

 

Αλφειός: Μπίζος, Πρίφτης, Τεκερλέκης, Μανέτας, Σεμπέκος, Χαραλαμπόπουλος, Πεσκελίδης (86΄ Τσιγκούνης), Κακαλής (63΄ Στροφύλλας), Μπάρκας, Νικολόπουλος (89΄ Δασκαλάκης), Καλαντζής (67΄ Σακελλαρίου).

Θύελλα: Παπάς, Μπίρμπας (46΄ Παργινός), Γιούρτας (66΄ Διαμαντάκος), Ντάβαρης, Βασιλακόπουλος (58΄ λ.τρ. Μπλάθρας), Τζουβάνης, Κουβελιώτης, Νεοφώτιστος, Καλαντζής, Παπαδάτος, Έλιοτ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος