FOLLOW US: facebook twitter

Αλφειός-Α.Ε. Πηνείας 6-1: Ανέβηκε στην 8η θέση

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αλφειός νίκησε εύκολα 6-1 την Α.Ε. Πηνείας και βρίσκεται πλέον στην 8η θέση της βαθμολογίας. Οι πράσινοι του Αλέκου Τομαρόπουλου καθάρισαν το ματς από το ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο πέτυχαν 4 γκολ.

Το 1-0 έκανε στο 16’ ο Πεσκελίδης με σέντρα σουτ από αριστερά, το 2-0 ο Καλαντζής με σουτ μετά από σέντρα του Κακαλή, το 3-0 ο Χαραλαμπόπουλος με απευθείας εκτέλεση φάουλ και το 4-0 στο 41’ ο Λούσκος, που πήρε το ριμπάουντ μετά το σουτ του Πεσκελίδη που βρήκε στο δοκάρι.

Στο 60’ και στο 67’ ο Τσιγκούνης πέτυχε τα δυο τελευταία γκολ του Αλφειού, ενώ η ομάδα της Πηνείας πέτυχε το γκολ της τιμής με τον Βλασσόπουλο στο 80’.

Στα δυσάρεστα του αγώνα ο τραυματισμός του Πέρρα στο 55’, με τον παίκτη να πηγαίνει στο νοσοκομείο και να του γίνονται αρκετά ράμματα στο φρύδι.

 

Aλφειός: Μπίζος, Πρίφτης (46’ Νικολόπουλος), Πέρρας (56’ λ.τ. Τσιγγούνης), Μανέτας, Σεμπέκος (46’ Καράμπελας), Χαραλαμπόπουλος, Κακαλής, Τεκερλέκης (46’ Στροφύλλας), Καλαντζής, Πεσκελίδης, Λούσκος.

Α.Ε. Πηνείας: Πολυζωγόπουλος, Αργυρόπουλος, Χριστακόπουλος (75’ Νικολόπουλος), Κανδυλιώτης, Παρασκευόπουλος Ι., Βλασσόπουλος, Χριστόπουλος, Μπλούφας, Ρούγκο, Μίχα (75’ Κ. Λιακόπουλος), Δ. Λιακόπουλος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος