FOLLOW US: facebook twitter

Αλλη μια δημιουργική χρονιά έκλεισε στη Δεξαμενή: Ολοκληρώθηκε το τριήμερο πολιτιστικών δράσεων

Ημερομηνία: 22-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Με ένα πλούσιο τριήμερο καλοκαιρινών πολιτιστικών δράσεων, έκλεισε μια ακόμα δημιουργική χρονιά στον κοινωνικό Πολυχώρο ΔΕΞΑΜΕΝΗ, έναν χώρο όπου με τις δραστηριότητες των κοινωνικές συλλογικοτήτων,  κρατά ζωντανή όλη την γειτονιά της Δεξαμενής Πύργου και έχει αγκαλιαστεί από πολύ κόσμο.

Το Σάββατο το βράδυ, η Δεξαμενή πλημμύρισε στην κυριολεξία από κόσμο που παρακολούθησε την αποχαιρετιστήρια τελική εκδήλωση των Δεξαμενητών. Με ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, με παραδοσιακά τραγούδια από όλα τα μέρη της Ελλάδας από το τμήμα ενηλίκων αλλά και μοντέρνο χορό από το παιδικό- εφηβικό τμήμα που χόρεψαν με κέφι και ζωντάνια και καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό.

Παράλληλα με τα χορευτικά, υπήρχε βίντεο με προβολή φωτoγραφιών από την Ομάδα Φωτογραφίας Πύργου και Αμαλιάδας  με δάσκαλο τον Λάμπρο Τσακριλή. Το γλέντι δεν άργησε να ανάψει και μετά το τέλος του προγράμματος ανέβηκαν στην σκηνή και πολλοί θεατές που έσυραν το χορό, ενώ ταυτόχρονα άνοιξε και η συλλογική κουζίνα, με τα πλούσια εδέσματα που ετοίμασαν μέλη της ΔΕΞΑΜΕΝΗΣ. Επί του σερβιρίσματος των ποτών, ο πρόεδρος του Κοινωνικού Πολυχώρου Νίκος Σακκούλης που εξυπηρέτησε και δρόσισε όλον τον κόσμο.

Προηγήθηκαν στις δράσεις τους τραγούδια από την παραδοσιακή ορχήστρα ΔΕΞΑΜΕΝΗΤΕΣ αλλά και τραγούδια από την χορωδία της Ομάδας Ελληνικού τραγουδιού  με την ακούραστη Τζένη Παπαδοπούλου στο τιμόνι, τον Μιχάλη με την κιθάρα του, τον Ζερμέν με την φυσαρμάνικα του και  όλη την υπόλοιπη ομάδα στο τραγούδι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος