FOLLOW US: facebook twitter

Αιμοδότησαν και στο Γ.Ν. Πύργου στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη

Ημερομηνία: 14-06-2017 | Συντάκτης:

Οι δράσεις για την ανάδειξη της εθελοντικής αιμοδοσίας στο νομό, συνεχίζονται στο πλαίσιο της σημερινής Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη. Χθες ήταν σειρά του νοσοκομείου Πύργου να δώσει το παράδειγμα και το προσωπικό που όλο το χρόνο στηρίζει κάθε άλλη δράση αιμοδοσίας, ήταν αυτό που αιμοδότησε στο Σταθμό Αιμοδοσίας Πύργου. Έτσι σταδιακά πέρασαν αρκετοί εργαζόμενοι του νοσοκομείου από το χώρο της αιμοδοσίας και χάρισαν λίγα λεπτά από τη ζωή τους, προσφέροντας το αίμα τους στο συνάνθρωπο.

Όπως τόνισε η διευθύντρια αιμοδοσίας του Γ.Ν. Πύργου, Ελισάβετ Ζαχαριαδάκη «…συνεχίζονται οι δράσεις από το Νοσοκομείο Πύργου και συγκεκριμένα από το σταθμό αιμοδοσίας. Σήμερα (σ.σ. χθες) είμαστε στο νοσοκομείο. Ο κόσμος και οι εργαζόμενοι έρχονται να δώσουν αίμα και έχουμε μία καλή προσέλευση. Οι αιμοδότες μπορούν να έρχονται 9-1 καθημερινά και κάποια απογεύματα μετά από συνεννόηση με την αιμοδοσία, γιατί δεν υπάρχει πάντα ιατρός το απόγευμα. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον διοικητή του Νοσοκομείου για την στήριξη του έργου μας και ελπίζω ότι στο μέλλον θα καταφέρουμε να κάνουμε τον νομό μας επαρκή σε αίμα με την βοήθεια που μας προσφέρει όλο αυτό το διάστημα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον σύλλογο εργαζομένων που κι αυτός με τη σειρά του βοηθά την αιμοδοσία μας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλω να πω στην προϊσταμένη του σταθμού αιμοδοσίας Πύργου αλλά και σε όλο το προσωπικό, νοσηλεύτριες και νοσηλευτές αλλά και στις τεχνολόγους μας, για το αμείωτο ενδιαφέρον τους όλα αυτά τα χρόνια στην αιμοδοσία και στις προσπάθειες που καταβάλουν για να βοηθήσουν πάντα με το χαμόγελο του αιμοδότες και όλο τον κόσμο που έρχεται στο νοσοκομείο και την αιμοδοσία» είπε χαρακτηριστικά.

Και σήμερα αιμοδοσίες σε Πύργο και Αμαλιάδα

Να σημειώσουμε πως σήμερα θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία από 09:00-13:00 στο συνεδριακό κέντρο του Διοικητηρίου της Π.Ε. Ηλείας στον Πύργο και στην Αμαλιάδα από 10:00-13:00 στο Δημαρχείο του Δήμου. Ήλιδας και στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας 18:00-20:00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος