FOLLOW US: facebook twitter

Αθλητικός Σύλλογος Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου: Πρώτη θέση στις εξετάσεις

Ημερομηνία: 03-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

saolin-1

Και φέτος όπως κάθε χρόνο πραγματοποιήθηκαν οι εξετάσεις  που διοργάνωσε ο Αθλητικός Σύλλογος Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών Πύργου    στις  19 Δεκεμβρίου   από την διμελή επιτροπή των εξετάσεων. Οι εξετάσεις των μαθητών περιελάμβαναν αλλαγή επιπέδου  στο Σαολίν Kουνγκ Φου. Στους μαθητές απονεμήθηκε  πτυχίο που πιστοποιεί  παγκοσμίως ότι είναι κάτοχος  της συγκεκριμένης βαθμίδας στο Σαολίν Κουνγκ Φου από την Ακαδημία του Ναού Σαολίν καθώς και πτυχίο στο Mei Hua Quan  αναγνωρισμένα από το πανεπιστήμιο Mei Hua Quan της Κίνας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι από όλους τους Συλλόγους στην Ελλάδα που εξέτασε η εξεταστική επιτροπή,  οι αθλητές του Συλλόγου μας κέρδισαν  την πρώτη θέση με το υψηλότερο επίπεδο.

Οι εξεταστές

Οι εξεταστές ήταν οι εξής:

Shifu   SHI YAN JUN          (34ης ΓΕΝΕΑΣ , αυθεντικός μοναχός Σαολίν του ναού Σαολίν ,17ος γενεάς δάσκαλος του Mei Hua Quan  υπεύθυνος για την σωστή διάδοση του Mei Hua Quan σε όλον τον κόσμο και Πρόεδρος της  Ακαδημίας   του ναού Σαολίν )

ΜΑΘΙΟΠΟΥΛΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ( Αντιπρόεδρος της Κινέζικης Ομοσπονδίας Mei Hua Quan)

Είναι μεγάλη τιμή και εμπειρία για όλους  να παρευρίσκεται ο Πρόεδρος της Ακαδημίας του ναού Σαολίν στην Κίνα, στην πόλη του Πύργου. Με την συνεργασία του Συλλόγου μας διασφαλίζεται και επισήμως η ποιότητα στην εκπαίδευση του Wushu Kung Fu που ακολουθούν οι αθλητές μας δίνοντας τους ένα πολύτιμο εφόδιο για το μέλλον. Η Songshan Shaolin Traditional Wushu Academy είναι η ανώτατη Ακαδημία Κινεζικών Πολεμικών Τεχνών ,αναγνωρισμένη από την Κινέζικη Κυβέρνηση , η οποία υπάγεται στον επίσημο Ναό Σαολίν της Κίνας και δίνει διεθνώς αναγνωρισμένα πτυχία  για κάθε κάθε στυλ που διδάσκεται σε αυτήν . Είναι η μόνη Ακαδημία Σαολίν της Κίνας που δέχεται κυρίως μαθητές από άλλες χώρες.

Ο ShiFu Σταματόπουλος Γρηγόρης είναι: Πιστοποιημένος Πτυχιούχος προπονητής από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού της Ελλάδας. Πιστοποιημένος  από την Ελληνική Ομοσπονδία  Γου Σου Κουνγκ Φου (4ο Duan). Πιστοποιημένος από την Ομοσπονδία Shaolin της Κίνας(5ο Duan) . Γενικός Διευθυντής για την Ελλάδα από την Παγκόσμια Mei Hua Quan Ομοσπονδία U.S.A. Δάσκαλος 18ης γενεάς του Mei Hua Quan (Από το 2015 στην ομοσπονδία Mei Xua Quan της Κίνας ο sifu Σταματόπουλος Γρηγόρης αξιολογήθηκε από τους μεγαλύτερους δασκάλους Han Bai Quan. Μέλος της Παγκόσμιας Mei Hua Quan ομοσπονδίας U.S.A.. Μέλος της  Songshan Shaolin Traditional Wushu Academy. Ο Shifu Σταματόπουλος Γρηγόρης  δίνει συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες για την προσπάθεια  που κατέβαλαν στις εξετάσεις.

*Ο Σύλλογος βρίσκεται στην οδό Δραγατσανίου 21 , Κυκλικός Κόμβος Λάπατο, τηλέφωνα επικοινωνίας: 6948890130, 2621400697. Email: greg-stamat@hotmail.com , kungfupyrgos@gmail.com

saolin


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος