FOLLOW US: facebook twitter

Αγώνας Σκάκι «Σιμουλτανέ» στη Ν. Φιγαλεία

Ημερομηνία: 10-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Αθλητικά, Νέα

skaki-simultane-figaleia1

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Αγώνας Σκάκι «Σιμουλτανέ» στην Νέα Φιγαλεία την περασμένη Κυριακή που συνδιοργανώθηκε από το Κέντρο Νέων της Ν. Φιγαλείας και του Γιαννιτσοχωριου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο και τον υπό σύσταση Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Ν. Φιγαλείας και τη Σκαστική Ακαδημία Πύργου.

Ο αγώνας έγινε στην κεντρική πλατεία της Ν. Φιγαλείας με τη συμμετοχή 25 αγωνιζόμενων και διήρκησε τρείς ώρες.

Ο προγραμματισμός έπεσε έξω αφού οι συμμετοχές ήταν περισσότερες από το αναμενόμενο αλλά η καλή διάθεση που υπήρχε επέτρεψε σε κάθε ενδιαφερόμενο να αγωνιστεί.

skaki-simultane-figaleia

Εκτός από τους τοπικούς κάθε ηλικίας που αγωνίστηκαν εκπροσωπήθηκαν  οι ΣΣ Ζακύνθου και ο Πανιώνιος ΓΣΣ. Τον αγώνα έδωσε ο Προπονητής FIDE National Instructor Μιχάλης Σιγούρος της ΣΑ Πύργου με απολογισμό 1 ήττα και 2 ισοπαλίες.

Την εκδήλωση προσφώνησε και παρακολούθησε χωρίς να αγωνιστεί ο Δήμαρχος Ζαχάρως – Ν. Φιγαλείας κ. Νίκος Φάμελος ο οποίος δήλωσε και την στήριξή του σε κάθε σκακιστική προσπάθεια στον Δήμο.

Επόμενος σταθμός της Σκακιστικής Ακαδημίας Πύργου, η Κεντρική πλατεία της Ζαχάρως την Κυριακή 14 Αυγ στις 19.00μμ με αγώνα simultane και πάλι, μια διοργάνωση των ΕΠΚΠ Ζαχάρως ΠΟΛΥΜΝΙΑ και της επιτροπής δημιουργίας Σκακιστικού Ομίλου στην Ζαχάρω. Η ΣΑ Πύργου στηρίζει και θα στηρίζει κάθε σκακιστική προσπάθεια στο Νομό μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος