FOLLOW US: facebook twitter

Αγριεύει περισσότερο ο καιρός: Δύσκολη μέρα η Τρίτη για τη «Νεφέλη»

Ημερομηνία: 26-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Περιβάλλον

Αρκετές μπόρες κατά τόπους ισχυρές έδωσε η πρώτη μέρα της κακοκαιρίας «Νεφέλη» που πλήττει όλη τη χώρα αλλά κυρίως τις δυτικές περιοχές. Από τα ξημερώματα ξεκίνησε η βροχή κυρίως στα βόρεια και νότια τμήματα, αφήνοντας πρόσκαιρα «ανέπαφα» τα κεντρικά. Όμως και εκεί δεν άργησε να βρέχει, επηρεάζοντας πρώτα τις παραλιακές περιοχές. Στο Βαρθολομιό το πρωί σημειώθηκε χαλαζόπτωση, χωρίς όμως να προκληθούν σοβαρά προβλήματα σύμφωνα με πληροφορίες, ενώ αρκετές βροχές έπεσαν στον κάμπο της Ηλείας, αλλά και στις περιοχές της Κρέστενας, της Ζαχάρως και της Φιγαλείας. Μετά το μεσημέρι όπου τα φαινόμενα παρουσίασαν ύφεση, ξεκίνησε νέος κύκλος καταιγίδων έως αργά το βράδυ. Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές δεν είχε παρουσιαστεί κάποιο έντονο πρόβλημα.

Όμως σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων η Τρίτη θα είναι μια δύσκολη ημέρα για την Ηλεία, όπου αναμένονται ισχυρές καταιγίδες και μεγάλα ύψη βροχής. Την Τετάρτη φαίνεται να παρουσιάσουν ύφεση τα φαινόμενα, όμως θα ενταθούν και πάλι την Πέμπτη. Από την Παρασκευή θα υπάρξει σταδιακά βελτίωση του καιρού.

Οι υπηρεσίες πολιτικής προστασίας των δήμων και της Π.Ε. Ηλείας και όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα, παρεμβάσεις έγιναν όπου ήταν άμεσα δυνατό και πλέον επαγρυπνούν για να αντιμετωπίσουν ακραία καιρικά φαινόμενα αν αυτά εκδηλωθούν στην περιοχή της Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος