FOLLOW US: facebook twitter

Αγιασμός των υδάτων με… δύο σταυρούς στο λιμάνι της Κυλλήνης

Ημερομηνία: 08-01-2018 | Συντάκτης:

Παρουσία πλήθους κόσμου, τελέστηκε ο καθαγιασμός των υδάτων στο λιμάνι της Κυλλήνης. Χοροστατούντος του Επισκόπου Ωλένης κ.κ. Αθανάσιου, μετά την Θεία Λειτουργία στον Ι.Ν. Αγ. Διονυσίου, η πομπή με την συνοδεία της Φιλαρμονικής Λεχαινών, κατευθύνθηκε στο λιμάνι όπου ο Επίσκοπος έριξε δύο σταυρούς. Ο ένας παραδοσιακά, για την Κάτω Παναγιά και ο άλλος για την Κυλλήνη.

Αρκετοί νέοι από την ευρύτερη περιοχή, τόλμησαν και βούτηξαν στα παγωμένα νερά του Ιονίου, αλλά δύο στάθηκαν οι τυχεροί που κατάφεραν να πιάσουν τους σταυρούς. Ο Αλέξανδρος Αντωνάτος από το Βαρθολομιό και ο Δημήτρης Κυπριώτης από την Κ. Παναγιά, ήταν αυτοί που τα κατάφεραν.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ανδραβίδας- Κυλλήνης κ. Ναμπίλ Μοράντ, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι, ο βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας, ο αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών Παναγιώτης Μπράμος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παναγιώτης Πλατανιάς και Γιάννης Αρβανιτάκης και λίγο αργότερα στην δεξίωση παρέστησαν ακόμα ο Γ.Γ. Ναυτιλίας Διονύσης Καλαματιανός και ο Λιμενάρχης Κατακόλου Δημήτρης Παπαηλιού.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος