FOLLOW US: facebook twitter

Αγγ. Αναστασόπουλος: «Πανστρατιά για τον Αστέρα»

Ημερομηνία: 26-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

O πρώην παράγοντας του Αστέρα Αμαλιάδας και τέως πρόεδρος της ΕΠΣΗ, Άγγελος Αναστασόπουλος, με προσωπική του δήλωση καλεί όλη τη φίλαθλη Ηλεία να συστρατευτεί με τον Αστέρα στη μάχη για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Παράλληλα, συγχαίρει τον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου, Θανάση Παπαγεωργίου, για τη μεγάλη προσπάθειά του να προβιβαστεί η ομάδα μετά από πάρα πολλά χρόνια στη Β΄ Εθνική.

Η δήλωση του Άγγελου Αναστασόπουλου έχει ως εξής:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να συγχαρώ την τεχνική ηγεσία, τους ποδοσφαιριστές και όσους βοήθησαν τον Αστέρα Αμαλιάδας, στην κατάκτηση αυτού του δύσκολου Πρωταθλήματος. Τα πολλά όμως συγχαρητήρια, ανήκουν στον Θανάση Παπαγεωργίου ο οποίος ανέλαβε τον σύλλογο σε δύσκολες στιγμές με όραμα την άνοδό του στη Β΄ Εθνική, μετά από 47 χρόνια. Ο Θανάσης Παπαγεωργίου μίλησε με ειλικρίνεια. Παρά τη δυσπιστία μερίδας παραγόντων και φιλάθλων, αυτός πέτυχε να πάρει Πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τώρα πηγαίνουμε στα μπαράζ και είμαστε όλοι υποχρεωμένοι να βοηθήσουμε. Πρέπει να γίνει πανστρατιά. Καλώ τους φιλάθλους όλης της Ηλείας, σε γενικό ξεσηκωμό. Να ενισχύσουν την προσπάθεια και να βρεθούν δίπλα στην ομάδα, στο γήπεδο, στα εντός και εκτός έδρας παιχνίδια, με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και σε αθλητικά πλαίσια, διότι οι Κανονισμοί είναι αυστηροί και ένα ασήμαντο επεισόδιο μπορεί να μας βγάλει από το στόχο μας.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας, η ΕΠΣ Ηλείας, οι Σύλλογοι και τα Σωματεία, οι τοπικές Αρχές και τα ΜΜΕ να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή, ο καθένας από τη μεριά του. Ο τοπικός Τύπος, έντυπος και ηλεκτρονικός, να προβάλλει καθημερινά και να στηρίζει τον Αστέρα. Πολλά έχουμε να διδαχθούμε όλοι μας από την άνοδο του Αστέρα στη Β΄ Εθνική. Το ποδόσφαιρο έχει προχωρήσει και διεξάγεται με νέες τακτικές, ακολουθώντας την εξέλιξη. Σε αυτή την εξέλιξη του ποδοσφαίρου, η Ηλεία δεν πρέπει να μείνει εκτός.

Άνοδος του Αστέρα στη Β΄ Εθνική, ισοδυναμεί με άνοδο του ηλειακού ποδοσφαίρου σε όλα τα επίπεδα. Άνοδο αγωνιστική, αναβάθμιση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, των υποδομών, των προπονητών, των σωματείων, των παραγόντων. Αναβάθμιση του ποδοσφαιρικού θεάματος στην Ηλεία, συνιστά πολύπλευρη αναβάθμιση του ποδοσφαίρου.

Από το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο, η Ηλεία δεν είναι δυνατόν να είναι απούσα, διότι πλάι στην ποδοσφαιρική πρόοδο και ανάπτυξη, έρχεται γενικότερα και η πολιτιστική, κοινωνική και οικονομική ανάπτυξη και πρόοδος του τόπου μας, ο οποίος το έχει πολύ μεγάλη ανάγκη.

Αυτά που λέω τώρα, θα τα έλεγα και για οποιοδήποτε άλλο ηλειακό ποδοσφαιρικό σωματείο, το οποίο θα διεκδικούσε άνοδο σε επαγγελματική κατηγορία. Παράδειγμα για όλους μας αποτελεί η άνοδος του Πανηλειακού με τον Σάκη Σταυρόπουλο στην Α΄ Εθνική.

Ως πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΗ και με την πείρα που έχω, πιστεύω ότι θα ανέβει και πάλι ο Αστέρας στη Β΄ Εθνική, διότι έχει έναν ικανό και άξιο τιμονιέρη, τον Θανάση Παπαγεωργίου, ο οποίος, μπορεί να βοηθήσει, εκτός από το ποδόσφαιρο και σε άλλους τομείς, την πόλη μας και την περιφέρεια».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος