FOLLOW US: facebook twitter

Αίολος Πύργου: Στις Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ

Ημερομηνία: 29-09-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Α.Σ. Αίολος Πύργου επιλέχτηκε ανάμεσα στις 125 ακαδημίες να υλοποιήσει το πρόγραμμα ΟΠΑΠ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ. Επειδή ο αθλητισμός αποτελεί ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας, μέσω του οποίου αναπτύσσονται και διαμορφώνονται ολοκληρωμένες προσωπικότητες, o ΟΠΑΠ Α.Ε. επιδιώκει να καλλιεργήσει στα παιδιά τις αξίες του ευ αγωνίζεσθε, της ευγενούς άμιλλας και της ομαδικής προσπάθειας, διασφαλίζοντας ότι το μέλλον του ελληνικού αθλητισμού θα συνεχίσει να στηρίζεται σε γερές βάσεις.

Το πρόγραμμα αφορά άμεσα στα τμήματα με παιδιά ηλικίας 7-12 ετών και έμμεσα σε όλα τα ηλικιακά τμήματα κάθε Σωματείου. Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά που θα πάρουν μέρος σε αυτό να γίνουν πρώτα σπουδαίοι άνθρωποι και μετά μεγάλοι αθλητές. Γιατί η ίδια η ζωή είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι απ’ όλα…

Το πρόγραμμα Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ αποσκοπεί στο να:

-φέρει τα παιδιά κοντά στον αθλητισμό

-εμπνεύσει στους νέους τα ιδεώδη του αθλητισμού και τις ευγενείς αγωνιστικές αξίες

-δημιουργήσει ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των συμμετεχόντων σωματείων

-βελτιώσει την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών στα συμμετέχοντα αθλητικά σωματεία

Το πρόγραμμα της ΟΠΑΠ προσφέρει στους συμμετέχοντες: Επιστημονική Υποστήριξη. Προπονητική Υποστήριξη, Ασφάλεια και ιατρική περίθαλψη, Ποδοσφαιρικά Φεστιβάλ, Αθλητικό Εξοπλισμό

 

Σε πλήρη δραστηριότητα

Ταυτόχρονα, σε πλήρη δραστηριότητα κινείται  πλέον η ακαδημία  καθώς όλα τα τμήματα μετά το πρώτο δεκαπενθήμερο προπονήσεων έχουν μπει σε ρυθμούς φιλικών παιχνιδιών. Έτσι, τα τμήματα Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων την Κυριακή φιλοξενήθηκαν στο Δημοτικό Στάδιο Αμαλιάδας από τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Συγχρόνως σε περίοδο προετοιμασίας βρίσκεται και η ομάδα του Αιόλου Πύργου, που φέτος θα συμμετάσχει στη Β’ Κατηγορία. Μετά από ένα απαιτητικό πρόγραμμα προπονήσεων, πλέον, έχουν ξεκινήσει οι φιλικές αναμετρήσεις, όπου το τελευταίο χρονικά φιλικό  διεξήχθη στο γήπεδο Πελοπίου με τον τοπικό Πέλοπα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος