FOLLOW US: facebook twitter

Αίολος Πύργου: Γεμάτο Σαββατοκύριακο…

Ημερομηνία: 18-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 

aiolos

Ένα εξαιρετικό Σαββατοκύριακο απόλαυσαν τα παιδιά του Αιόλου Πύργου γεμάτο ποδόσφαιρο και δυνατές συγκινήσεις. Οι υπεύθυνοι της ακαδημίας ποδοσφαίρου είχαν προγραμματίσει εκδηλώσεις και τις δύο ημέρες με την ανταπόκριση των παιδιών να είναι μεγάλη.

Το περασμένο Σάββατο το Αθλητικό Κέντρο «SPORTS CENTER»  φιλοξένησε τον Αστέρα Αμαλιάδας και τον Πανηλειακό στα πλαίσια του εσωτερικού τουρνουά που διοργανώνουν οι ακαδημίες. Ένα πρόγραμμα που περιλάμβανε αγώνες τμημάτων Bambini, Mini, Προ Τζούνιορ και Τζούνιορ. Ο άστατος καιρός δεν πτόησε κανέναν και όλοι μαζί ευχαριστήθηκαν το αγαπημένο τους παιχνίδι. Φυσικά, την ίδια ώρα στο γήπεδο 11×11 της Ακαδημίας στο Κατσικάρι τα τμήματα Προπαίδων έδιναν το δικό τους αγώνα, προετοιμαζόμενοι για τη συνέχεια των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Η Κυριακή ήταν μια ακόμα ευχάριστη ημέρα για όλους. Η ομάδα της Γ’ Κατηγορίας που αγωνίζεται για τα πλέι-οφ ανόδου έπαιζε για τη 2η αγωνιστική. Εκεί, παραβρέθηκαν τα τμήματα Προπαίδων και Τζούνιορ δίνοντας αγώνες επίδειξης κερδίζοντας το ζεστό χειροκρότημα όλων των φιλάθλων. Στη συνέχεια συνόδεψαν τις δύο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα και παρακολούθησαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Αιόλου Πύργου. Μια ομάδα που αποτελείται αποκλειστικά από παιδιά της Ακαδημίας ηλικίας 14 – 17 χρονών και δίνουν τη δική τους μάχη για την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία.

Σίγουρα, οι μικρότεροι ποδοσφαιριστές του Αιόλου είδαν το μέλλον τους και ονειρεύτηκαν τον εαυτό τους να αγωνίζεται στην αντρική ομάδα του Αιόλου …  Εικόνες που κάνουν τα παιδιά να έρθουν πιο κοντά στο ποδόσφαιρο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος