FOLLOW US: facebook twitter

Αήττητη παραμένει η Ζαχάρω στην Α2

Ημερομηνία: 22-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

stadio-kosmos-gipedo

Αήττητος για μια ακόμη αγωνιστική (την 21η), έμεινε ο Ολυμπιακός Ζαχάρως που οδηγεί με το συνώνυμό του, του Λαμπετίου, την κούρσα του 11ου πρωταθλήματος της Α2 Κατηγορίας. Όμως η ομάδα του Τάσου Γκότση έχει αγώνα λιγότερο (εκτός με ΠΑΟΚ) τη μεθεπόμενη Τετάρτη και μπορεί να ξεφύγει.

*Προχτές το Λαμπέτι πήρε ευρεία νίκη από τη Δόξα στον Ελαιώνα με 5-0, αφού οι γηπεδούχοι έμειναν νωρίς με δέκα και δεν άντεξαν στην πίεση. Έτσι, η ομάδα του Λαμπετίου σκόραρε κατά βούληση.

*Τη νίκη της αγωνιστικής όμως έκανε η Δάφνη στο Νιοχώρι με ανατροπή στο σκορ στο β΄ μέρος. Με Βάσσο η Δάφνη είναι άλλη ομάδα. Ο στρατευμένος παίκτης της Δάφνης σκόραρε δις (2-3).

*Η προνομιούχος πάντως τετράδα παραμένει αλώβητη, εδώ και 21 αγωνιστικές και πολύ δύσκολα θα αλλάξει τουλάχιστον προς το παρόν.

*Μάχη και στη ζώνη των πλέι-άουτ με τον Πέλοπα να παραμένει βελτιωμένος και εντός μάχης!

*Έκπληξη στο γήπεδο Στρεφίου, όπου ο Α.Ο. Αρετής νίκησε τον Α.Ο. Χελιδονίου που «φωνάζει» για την αλλαγή του αγώνα από Σάββατο σε Κυριακή, αλλά και για διαιτητικές αποφάσεις.

 

Αγώνες «μασκέ»

Οι γιορτές της Αποκριάς υποχρεώνουν τα σωματεία της Α2 να παίξουν σήμερα στην εμβόλιμη 22η αγωνιστική. Οι πρωτοπόροι, πλην Μακρισίων, παίζουν εντός έδρας και πάνε για νίκες καθώς παίζουν με ομάδες του… χεριού τους. Ούτε ο Μυρσιναϊκός, ούτε ο Ν. Κόροιβος ούτε το Χελιδόνι μπορούν να κερδίσουν Λαμπέτι, Ζαχάρω και ΑΕ Πηνείας.

*Η ταξιαρχία του Άρη Ρουμελιώτη μεταβαίνει στον Κακόβατο όπου θα παίξει με τον αναγεννημένο τελευταία ΠΑΟΚ που ωστόσο θα δεχτεί μεγάλη πίεση.

*Υπάρχουν και αμφίρροπα παιχνίδια, που αντιμετωπίζονται με τριπλή παραλλαγή (Πέλοπας-Σκουροχώρι, Α.Ο. Αρετής-Ελαιώνας) ενώ η Δάφνη αναμένεται έστω και δύσκολα να επικρατήσει της σφριγηλής Ολυμπιάδας και ο Αχιλλέας του Ολυμπιακού στη Μυρτιά. Δύσκολα θα έρθουν πάνω από δύο διπλά!

 

Άφθονο ξύλο!

Προηγούμενα φαίνεται είχαν Αχαϊκή και Παναρκαδικός, γι’ αυτό μετά τη λήξη γίνανε διάφορα… πραγματάκια. Πλακώθηκαν στο ξύλο, όπως είδαμε στο βίντεο, πριν μπουν στη φυσούνα. Όμως οι πολλές μπουνιές έπεσαν εντός φυσούνα!

 

Ο άγριος κόσμος της Α΄ τοπικής

Η 23η αγωνιστική δεν πρόσφερε ιδιαίτερες συγκινήσεις. Ούτε είχαμε πολλά γκολ. Μόνον 17 πέτυχαν οι κυνηγοί των ομάδων, ενώ τέσσερις παίκτες έβγαλαν γκολ για πρώτη φορά. Ήταν οι Γεωργίου (Σαβάλια), Καμαρινός (Χάβαρι), Γκοτσούλιας (ΑΠΟΚ) και Τσάμης (Καβάσιλα).

*Φυσικά η μεγάλη έκπληξη της αγωνιστικής γράφτηκε στο Χειμαδιό, όπου ο Κεραυνός κράτησε για λογαριασμό του την ισοπαλία (1-1) με τον Ενιπέα που θεωρείται και είναι «αφεντικό» της Ωλένης. Κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Χειμαδιού κάθισε ο Μέγας Στροφύλλας (θεωρώ για πρώτη φορά φέτος), αδερφός του Σάκη Στροφύλλα (παίζει στη Μαγούλα). Ο Μέγας έπιασε τα άπιαστα, ενώ οι κυνηγοί του Ενιπέα στάθηκαν ανίκανοι να σκοράρουν πάνω από μια φορά!

*Το γκολ της ισοφάρισης για την ομάδα του Χειμαδιού πέτυχε ο Γιώργος Λαμπρόπουλος (που έπαιξε κυνηγός), πρώην τερματοφύλακας του Ενιπέα! Αυτά συμβαίνουν στον άγριο κόσμο της Α΄ τοπικής.

*Γενικά είχαμε ησυχία, με μία μόνο κόκκινη στο Ζαπάντη (Α.Ο. Ξενοφών) στη Μανολάδα, όπου έγιναν κάτι «πραγματάκια», γιατί πρόσφατα η ομάδα της Κρέστενας είχε νικήσει στο Κύπελλο.

 

Μίλησε περισσότερο…

Ο Πέτρος Μπηλιώνης, επικεφαλής της αντιπολίτευσης στη διοίκηση της ΕΠΣ, ήταν προχτές καλεσμένος του Γ. Αστερή, στην αθλητική εκπομπή της ΟΡΤ. Φίλο τον ανέβαζε, φίλο τον κατέβαζε ο παρουσιαστής, τον παράγοντα του Κακοβάτου, δεν κατάλαβα όμως ποιος από τους δύο έδινε συνέντευξη, ο Μπηλιώνης ή ο Αστερής, γιατί ο Γιωργάκης μίλησε περισσότερο από εκείνον!

Π.Κ.Τ.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος