FOLLOW US: facebook twitter

Έπαιξαν και διασκέδασαν με τους προσκόπους: Εκατοντάδες παιδιά ξανά στο πάρκο ΣΠΚ

Ημερομηνία: 25-10-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Εκατοντάδες παιδιά βρέθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο πάρκο ΣΠΚ στον Πύργο για να παίξουν και να συμμετάσχουν στις δραστηριότητες που είχαν ετοιμάσει για αυτά οι Πρόσκοποι του Πύργου. Μαζί τους και αρκετοί μεγάλοι που παρακολούθησαν τις εκδηλώσεις!

Δύο παιχνίδια τύπου survivor είχαν στηθεί στα δύο άκρα του πάρκου, ένα για μικρότερα παιδιά και ένα για μεγαλύτερους με δοκιμασίες ικανοτήτων, ταχύτητας ισορροπίας κλπ

Τραπέζια με το γνωστό παιχνίδι στρατηγικής στρατέγκο είχαν ετοιμαστεί από το Pyrgos stratego και έπαιζαν όσοι ήξεραν ή μάθαιναν όσοι για πρώτη φορά γνώριζαν το παιχνίδι. Δίπλα υπήρχαν και πάλι οι σκακιέρες από τη Σκακιστική Ακαδημία Πύργου και δεκάδες παιδιά και μεγάλοι έπαιζαν μέχρι το βράδυ!

Με την ευκαιρία της συμμετοχής των Προσκόπων στην παγκόσμια προσκοπική συνάντηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων και ίντερνετ (JOTI-JOTA) είχε τοποθετηθεί ο ανάλογος ραδιοερασιτεχνικός εξοπλισμός από τον ραδιοερασιτέχνη Δημήτρη Θεοδωρόπουλο και υπήρχε επικοινωνία με άλλα μέρη του κόσμου. Μαζί του ήταν και ο επίσης ραδιοερασιτέχνης Πάνος Παναγούτσος.

Με τη βοήθεια του Ν. Σακουλη πραγματοποιήθηκε ακόμα μία προβολή βραβευμένης ταινίας από την ταινιοθήκη του Φεστιβάλ Ολυμπίας.

Τέλος μεγάλη ήταν η ανταπόκριση και στο κάλεσμα για συγκέντρωση πλαστικών καπακιών. Ο Πρόεδρος του Σωματείου Κινητικά Αναπήρων και Παραπληγικών Ηλείας κ. Παπαναγιώτου, αφού ευχαρίστησε όλους για την ανταπόκρισή τους και τους Προσκόπους για τη συνεργασία ανακοίνωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί για το επόμενο διάστημα. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συνεχίσει να φέρνει καπάκια, κατά τη διάρκεια των εβδομαδιαίων συναντήσεων των Προσκόπων που ραγματοποιούνται στο χώρο τους στο πάρκο ΣΠΚ κάθε Σάββατο 11.00 – 13.00 και 17.00 – 20.00.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος