FOLLOW US: facebook twitter

Έλα, να καούν τα κάρβουνα!

Ημερομηνία: 23-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

 papadopoulou-eleni

-Ουα ου! Έρχονται οι… θεσμοί! Έτσι μου’ ρχεται να ρίξω μια… στροφή! Έλα, να καούν τα κάρβουνα!

-Και τι πανηγυρίζεις μωρή Μαριγούλα, που θα σου κόψουνε πάλι την σύνταξη και θα σε γδύσει η εφορία που στο τέλος θα μας φορολογεί και το… κατούρημα; Να δω μετά άμα σου κάνουνε τα τρία κατοστάρικα, δύο, τι θα τρως, πέτρες;

-Μου φαίνεται ότι είσαι χαζή μωρή Ασημούλα, δεν παρατήρησες ότι μαζί με τα νέα μέτρα προτείνουνε και νέες… διατροφικές συνήθειες, με τον τρόπο τους βέβαια! Μετά την συνέντευξη της νεαράς υπουργού Εργασίας, η τηλεόραση έπαιξε καπάκι ένα βίντεο με την Αντζελίνα Τζολί. Τώρα θα μου πεις τη σχέση έχει αυτό με εμάς; Αν η Αντζελίνα μαζί με τα παιδιά της τρώνε… σκορπιούς, ταραντούλες και γρύλλους… μαριναρισμένους για να είναι πιο… γευστικοί, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορούμε να το κάνουμε κι εμείς! Ειδικά τώρα που πιάνει καλοκαίρι να σου φτιάξω εγώ… τζιτζίκια λαδορίγανη, να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Τέτοια… γκουρμεδιά!

-Άμα κατάντησε η Αντζελίνα μετά το διαζύγιο να τρώει… έντομα, φαντάσου εμείς! Ακόμα κι ο Άη – Γιάννης ο νηστευτής όταν έτρωγε ακρίδες έβαζε και λίγο μέλι για να νοστιμίσει! Εμείς, μωρέ ούτε μέλι δεν θα’ χουμε!

-Φιλενάδα, πώς νομίζεις ότι επιβιώσανε εκατομμύρια Κινέζοι και Καμποτζιανοί, με ένα πιάτο ρύζι και έντομα για πρωτεϊνή, άντε και κανένα κοψίδι… φίδι! Γι αυτό μην υποτιμάς τις… δεντρογαλιές που κάνουνε βόλτες πάνω στα κεραμίδια, μπορεί κάποια στιγμή να σου φανούνε… χρήσιμες!

-Έλα τώρα μωρή Μαργιγούλα, μου γύρισες τα άντερα! Τι άλλα κουφά θα ακούσω σήμερα!

-Μωρέ δεν είναι ένα, είναι πολλά τα… κουλά! Γιατί νομίζεις ότι εγώ δεν σηκώνομαι καθόλου μπροστά από την τηλεόραση; Μορφώνομαι και ενημερώνομαι! Εδώ η… Έφη Θώδη ετοιμάζει τις βαλίτσες της για το… Λευκό Οίκο, καλεσμένη λέει του Τραμπ για συναυλία! Φαντάζεσαι τώρα την Έφη στημένη μπροστά στον Ντόναλντ με την πορτοκαλί καπέτα, να του τραγουδάει το άσμα… «Όπου λάχει εμείς οι βλάχοι» και χωρίς… μεταφραστή! Το απόλυτο cult θέαμα! Μήπως να πάω κι εγώ μαζί να πω το «ροβόλατα, ροβόλατα, τα γίδια και τα πρόβατα»; Κάτι θα… ασημώσει ο Πρόεδρος, δεν μπορεί!

-Άσε με μωρέ φιλενάδα και δεν μπορώ να ακούω άλλα, είμαι και κακονυχτισμένη!

-Γιατί μωρή Ασημούλα, έκανες όλη νύχτα… άγριο σεξ;

Αυτούνο είναι… ξεχασμένο άστο, δεν νταγιαντάρει πλέον ο ακατανόμαστος! Γι αυτό προχθες το βράδυ, εκεί που κοιμάμαι στον καναπέ, γύρω στις 3 τη νύχτα, ανάβουνε ξαφνικά τα φώτα κι ακούω μέσα στον ύπνο μου το σπίκερ στην τηλεόραση να κοπανιέται και να φωνάζει «ζούμε μεγάλες στιγμές, ζούμε ιστορικές στιγμές» και ο Κοσμάς με το γείτονα να έχουνε ψήσει καφέ! Τι έγινε λέω ρε παιδιά, έχουμε… πραξικόπημα, έπεσε η κυβέρνηση; Όχι, κάνε δουλειά σου μου απαντάνε, παίζει στο… NBA ο Γιάννης Αντετονκούμπο!! Κάγκελο εγώ, τι να πω, χαλάλι του και μπράβο του παιδιού, άλλα ξαγρύπνησα μετά και κοιμήθηκα το ξημέρωμα! Και τώρα, κουτουλάω!

Καλά, αυτό δεν είναι καινούργιο, είτε έτσι, είτε αλλιώς μονίμως… κουτουλάς!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος