FOLLOW US: facebook twitter

«Έλαμψε» στο Άργος

Ημερομηνία: 13-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

asteras

Παναργειακός – Αστέρας Αμαλιάδας  0-3

Ο Αστέρας επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στις νίκες, στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Επικράτησε 3-0 μέσα στο Άργος του Παναργειακού και πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα, αφού πλέον απέχει έξι βαθμούς από την ουραγό ομάδα του Άργους. Οι παίκτες του Λάζαρου Σέμου ήταν καταιγιστικοί στο α΄ ημίχρονο, διάστημα κατά το οποίο σκόραραν τρεις φορές, μέσα σε 18 λεπτά. Το 0-1 έκανε ο Μπουτσικάκης στο 15΄ με εναέριο βολέ, το 0-2 ο Θανάσης Αντωνόπουλος  με σουτ μέσα από την περιοχή στο 28΄ και το 0-3 ο εξαιρετικός Σταθάτος πέντε λεπτά αργότερα. Στην επανάληψη, οι βυσσινί φρόντισαν να υπερασπίσουν το προβάδισμά τους και παίζοντας μυαλωμένα δεν απειλήθηκαν από τον Παναργειακό. Ακολουθεί για τον Αστέρα άλλο ένα εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αιολικό στη Μυτιλήνη, την προσεχή Κυριακή.

Παρουσίασε τον Τζορό Κπόλο

Τον Μάρκο Αντρέ Τζορό Κπόλο παρουσίασε το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αστέρας. Τον Κπόλο καλωσόρισε και παρουσίασε ο μεγάλος χορηγός του Αστέρα (ΑΒ Food Market), Χρήστος Μπεβούδας. Ο κ. Μπεβούδας ανέφερε: «Είναι για μένα χαρά και τιμή να παρουσιάζω έναν μεγάλο ποδοσφαιριστή. Πρέπει να συγχαρώ όσους εργάστηκαν για να ολοκληρωθεί αυτή η σπουδαία μεταγραφή και να ευχηθώ όσο πιο σύντομα ο Αστέρας μας να πετύχει τους στόχους του». Ο Τζορό Κπόλο τόνισε μεταξύ άλλων: «Φθάνοντας εδώ γνώριζα ότι ο Αστέρας έχει ένα στόχο. Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι εύκολο. Δυσκολίες να πετύχει το στόχο της συναντάει και η Μπαρτσελόνα ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Για να φτάσουμε λοιπόν στο στόχο μας, θα πρέπει να παλέψουμε. Να είμαστε δυνατοί και ενωμένοι, όπως για παράδειγμα αυτό που συνάντησα εδώ στην Αμαλιάδα. Να είμαστε στην ομάδα μια οικογένεια. Έτσι θα πετύχουμε τους στόχους μας».

Παναργειακός: Σαχσανίδης, Βιδάλης (60΄ Καστρίτης), Στασινόπουλος, Σιάτρας, Φίλης, Κουρούμα, Παπουτσής, Ραχήμ, Φασουλής (46΄ Καλύβας), Καλογέρης, Παναγιωτόπουλος.

Αστέρας: Τσάμης, Μπουτσικάκης, Αντωνόπουλος, Κασάπης, Αρβανίτης, Μπράβος, Μπουζούρας, Σταθάτος (74΄ Μελετίδης), Μπαρμπαρούσης, Γκατιάγκα (80΄ Κπόλο), Παρασκευόπουλος (55΄ Οντβόνγκ).

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος