FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα του το περιφερειακό τμήμα του ΕΕΣ Αμαλιάδας στο Amalias Hotel: Τεράστια η προσφορά του εθελοντικού κινήματος

Ημερομηνία: 30-01-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε μια ζεστή και όμορφη εκδήλωση, με πλήθος κόσμου και παρουσία του εκπροσώπου του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη κκ. Γερμανού αιδεσιμολογιώτατου Αλέξη Αναγνωστόπουλου, του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απ. Κατσιφάρα, του βουλευτή κ. Γ. Κουτσούκου, του δημάρχου Ήλιδας κ. Χριστοδουλόπουλου και του προέδρου του Περιφ. Τμήματος Πύργου του ΕΕΣ κ. Ν. Σιάνη που απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό πραγματοποιήθηκε  στο ξενοδοχείο ΑΜΑΛΙΑΣ  την Κυριακή, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφ. Τμήματος Αμαλιάδας.  Στην κοπή της πίτας παρευρέθηκαν ακόμα πολλοί εκπρόσωποι της Τοπικής αυτοδιοίκησης, των Στρατιωτικών, Λιμενικών, Πυροσβεστικών & Δασικών αρχών της Ηλείας, του Επιμελητηρίου, του Εργατικού κέντρου, των Επιστημονικών & Εκπολιτιστικών Συλλόγων, καθώς & εκπροσώπων Δημοσίων υπηρεσιών, Τραπεζικών ιδρυμάτων και των Μ.Μ.Ε.

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Πέτρος Αχιλλεόπουλος στο χαιρετισμό του, αφού έκανε μια γενική αναφορά στην ιστορική διαδρομή και στην τεράστια προσφορά του Εθελοντικού κινήματος, παρουσίασε και έδωσε στη δημοσιότητα τον ετήσιο απολογισμό της δράσης των Σαμαρειτών.

Επίσης, ενημέρωσε για «το άνοιγμα στη κοινωνία» και τη δυνατότητα που παρέχεται σε όλους, χωρίς καμία διάκριση, να αποκτήσουν την ιδιότητα του μέλους του ΕΕΣ, απευθύνοντας δημόσια πρόσκληση σε όλους τους Ηλείους, ιδιαίτερα στους νέους, να ανταποκριθούν σε αυτό το κάλεσμα και να στελεχώσουν τη διοίκηση και τα τοπικά εθελοντικά τμήματα.

Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από την χορευτική ομάδα του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Κρύας Ιτεών της Πάτρας προσδίδοντας μια ευχάριστη και ξεχωριστή νότα με το πρόγραμμα μοντέρνων χορευτικών ρυθμών που επιμελήθηκε η δασκάλα χορού κ. Μάρθα Ρουμελιώτη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος