FOLLOW US: facebook twitter

Έκοψε την πίτα του ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Αγίου Ιωάννη Αμαλιάδας «Η Αστρινιά»: Πλούσιο το πολιτιστικό έργο του Συλλόγου

Ημερομηνία: 24-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε, την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 το βράδυ, ο Εκπολιτιστικός & Φυσιολατρικός Σύλλογος Άγιου Ιωάννη Αμαλιάδας «Η ΑΣΤΡΙΝΙΑ», στο εκεί πολιτιστικό κέντρο.

Την πίτα ευλόγησε ο εφημέριος π. Καλογερόπουλος Κωνσταντίνος, ευχόμενος χρόνια πολλά και καλή χρονιά στους παρευρισκόμενους. Την εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος. Σύντομο χαιρετισμό απεύθυναν ο βουλευτής Ηλείας κ. Γιάννης Κουτσούκος, η πρώην βουλευτής κα. Διονυσία Αυγερινοπούλου, ο πολιτευτής κ. Θεόδωρος Βλαγκούλης, ο αντιδήμαρχος Ήλιδας κ. Νώντας Παναγιωτόπουλος και η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αμαλιάδας κα. Βαρελά Δήμητρα, όπου ευχήθηκαν καλή χρονιά και διαβεβαίωσαν τον σύλλογο, ότι θα βρίσκονται στο πλευρό του, ενώ η πρόεδρος του συλλόγου κα. Τουτούνη -Τσούλου Θάλεια, αναφέρθηκε στο πολιτιστικό έργο και γενικά στις δράσεις, της χρονιάς που πέρασε και στο πρόγραμμα εκδηλώσεων για το 2018.

Την εκδήλωση πλαισίωσε και η χορωδία του ΗΛΕΙΟΥ του δήμου Ήλιδας, με διδάσκαλο τον κ. Σταματίου Γιώργο.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι αρκετών συλλόγων του δήμου Ήλιδας και πλήθος κατοίκων του Αγίου Ιωάννη και της ευρύτερης περιοχής. Ο σύλλογος μοίρασε αρκετά δώρα, κέρασε γλυκά, ποτά και αναψυκτικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος