FOLLOW US: facebook twitter

Έκλεισε θέση για τον τελικό!

Ημερομηνία: 09-02-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

paniliakos

Ο Πανηλειακός  κέρδισε 4-1 με ανατροπή τη Δόξα Ν.Μανολάδας

Ο Πανηλειακός έκανε άλμα πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου Ηλείας, μετά τη χθεσινή νίκη του επί της Δόξας Ν.Μανολάδας, με 4-1, στο δημοτικό στάδιο Πύργου, παρουσία 500 περίπου φιλάθλων. Ένα αποτέλεσμα δίκαιο, καθώς η ομάδα του Σπύρου Αντωνόπουλου, παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και αποδίδοντας εξαιρετικά (κυρίως στο β΄ μέρος), έκανε τη μεγάλη ανατροπή. Ο Πανηλειακός ξεκίνησε δυνατά, κέρδισε τρία  αλλεπάλληλα κόρνερ χωρίς αποτέλεσμα αλλά στο 12ο λεπτό ένα λάθος στο κέντρο του γηπέδου, ήταν η αιτία να ξεφύγει ο Αυγερινός και με γωνιακό δυνατό σουτ να ανοίξει το σκορ (0-1). Στο 14΄ είχαμε αντεπίθεση του Πανηλειακού, ο Στούπης  βγήκε μόνος του από πλάγια αριστερά, έκανε εξαιρετικό πλασέ, η μπάλα βρήκε τη ρίζα της κάθετης δοκού και απομακρύνθηκε. Στο 24΄ η Δόξα έφτασε κοντά στο 0-2,  όταν ο Λιβάνης εκτέλεσε φάουλ,  ο Αυγερινός έπιασε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Στο 26΄ ο Πανηλειακός ευτύχησε να ισοφαρίσει.  Συγκεκριμένα, επιτέθηκε από δεξιά και ο Σκοζάι ανεκόπη με φάουλ και μάλιστα  δημιουργήθηκαν μικροεπεισόδια μεταξύ των παικτών. Το φάουλ εκτέλεσε συρτά ο Σωτηρόπουλος από 30 μέτρα πλάγια δεξιά και έστειλε τη μπάλα στην αντίθετη γωνία (1-1).  Στο 43΄ οι ερυθρόλευκοι επιτέθηκαν ξανά από δεξιά, ο Πλαστουργός έγινε κάτοχος της μπάλας, μπήκε στην περιοχή και σούταρε στη δεξιά γωνία του Κανελλόπουλου, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του Πύργου (2-1).

Καθολική υπεροχή Πανηλειακού στο β΄ μέρος

Στην επανάληψη ο Πανηλειακός είχε καθολική υπεροχή και σκόραρε άλλες δύο φορές ενώ είχε και δοκάρι. Συγκεκριμένα στο 48΄ μετά από  λάθος του Κολτσίδα, η μπάλα βγήκε κόρνερ. Το εκτέλεσε ο Βλαχόπουλος, εκτός περιοχής έγινε παραλήπτης της μπάλας ο Πλαστουργός, επιχείρησε το  δυνατό σουτ, παρενεβλήθη ο Μπουρνέλης και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα για το 3-1.

Στο 65΄ εκδηλώθηκε από αριστερά επίθεση από τον Πανηλειακό, οι αμυντικοί της Δόξας τραβήχτηκαν προς τη φάση και ξέχασαν αμαρκάριστο τον Τσουκαλά, μέσα στην περιοχή. Τον είδε ο Πλαστουργός, του έδωσε τη μπάλα κι εκείνος με γωνιακό σουτ έκανε το 4-1. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Χατζηστάμου είχε μακρινό σουτ στο οριζόντιο δοκάρι του Κανελλόπουλου.

Καλύτεροι από τον Πανηλειακό οι Παπαπέτρου, Μπουρνέλης,  Τσουκαλάς, Πλαστουργός, Βλαχόπουλος και Σωτηρόπουλος, χωρίς να υστερήσει κανείς. Από τη Δόξα κορυφαίος ο Αυγερινός και καλοί οι Λιβάνης, Καταβάτης. Εξαιρετική η διαιτησία του Σταυρόπουλου.

Πανηλειακός: Θεοδωρακόπουλος, Παπαπέτρου, Μπουρνέλης, Στούπης, Παναγιωτόπουλος, Τσουκαλάς, Σκοζάι (66΄ Νιφορόπουλος), Πλαστουργός (83΄ Παναγόπουλος), Χατζηστάμου, Βλαχόπουλος, Σωτηρόπουλος (78΄ Γκουβέρος).

Δόξα Ν.Μ.: Αγγ. Κανελλόπουλος, Κ. Στ. Δημητρόπουλος, Αυγερινός (78΄ Μπάμιατζης), Κολτσίδας, Αλ. Κανελλόπουλος (66΄ Βέρρας), Λιβάνης,  Καζαντζής, Καταβάτης, Αντωνόπουλος, Μπισμπάρδης, Μηλαδόπουλος (49΄ Σιούλας).

Παύλος Τσάμης

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος