FOLLOW US: facebook twitter

Έκλαψαν από τα γέλια με την παράσταση “Δεν έχουν Τσίπρα πάνω τους”

Ημερομηνία: 23-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

psaltis-fest-pineiou

Με επιτυχία η παράσταση του Στάθη Ψάλτη στο Φεστιβάλ Πηνειού

Η πρώτη μετεκλογική ξεκαρδιστική επιθεώρηση με τίτλο «Δεν Έχουν Τσίπρα πάνω τους» των Γιώργου Κωνσταντίνου και Ντίνου Σπυρόπουλου, παρουσιάστηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Καβασίλων στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου Πηνειού την περασμένη Παρασκευή και αυτό που έγινε δεν περιγράφεται! Οι θεατές, κρατούσαν στην κυριολεξία τις κοιλιές τους από τα γέλια καθώς ο μοναδικός Στάθης Ψάλτης και οι συνάδελφοι του, προσέφεραν σε όλους απίστευτες στιγμές διασκέδασης!

Ο Στάθης Ψάλτης ως θαυμαστής του Τσίπρα τα είπε έξω από τα δόντια για τις υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν και για την αριστερά που τελικά μας βγήκε από τα δεξιά.  Στο δεύτερο μέρος η σπαρταριστή γριά του που μόνο ο Στάθης μπορεί να ερμηνεύσει, πάει στο νοσοκομείο και εκεί γίνετε ο χαμός με τους γιατρούς.

psaltis-fest-pineiou2

Ο Μάρκος Λεζές,  ένας ταβερνιάρης που λόγω κρίσης ανακυκλώνει τα φαγητά και εφευρίσκει καινούριες συνταγές. Ως εφοριακός προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα. Και ως γιατρός του ΕΣΥ δεν αρνείται ένα φακελάκι για έναν καφέ. Απλά πίνει πολύ ακριβό καφέ.

Ο Μιχάλης Μόσιος ένα ανθρωπάκι που πάει στην εφορία για να βρει το δίκιο του αλλά στο τέλος τον τρελαίνουν.

Η Νατάσα Τσακαρισιάνου ψάχνει τον άντρα της στο θέατρο που έχει τρελαθεί από τα μέτρα και δεν αποδίδει στο κρεβάτι.

Ο Τάκης Βαμβακίδης ζωντανεύει τον Καραγκιόζη επί σκηνής και μαζί με την Αγλαΐα (Νατάσα Τσακαρισιάνου)  προσπαθεί να σώσει την καλύβα του από την κατάσχεση.

Ο Βασίλης Ζωνόρος ένας Γκέι που βρέθηκε κατά λάθος σε μια διαδήλωση και περιγράφει το τι είδε και τι έπαθε.

Η Χριστίνα Ψάλτη ως Ευγενία Μανωλίδου διαμαρτύρεται που ο Μπουμπούκος της δεν έγινε αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας.

Όλα αυτά μαζί, σε μια επιθεώρηση που δεν άφησε τίποτα ασχολίαστο και προσέφερε στο κοινό της Ηλείας, δυο ώρες ατέλειωτο γέλιο!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος