FOLLOW US: facebook twitter

Έγινε η παρουσίαση του βιβλιου “Ιρις, Θεανώ, Τριανταφυλλένια”

Ημερομηνία: 25-06-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μέσα στο επιβλητικό αμφιθέατρο ‘ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’ του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθήνας έγινε την περασμένη Τετάρτη η παρουσίαση του νέου βιβλίου της συγγραφέως Ελένης Ι. Μπερτσάτου “Ίρις, Θεανώ, Τριανταφυλλένια”.

Ήταν μια  πολιτιστική εκδήλωση του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας,  σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκών Εκδόσεων Χάρη Τζο Πάτση.

Πλήθος κόσμου, Φίλοι του ΣΔΥ Αθήνας και της Συγγραφέως, τίμησαν με την παρουσία τους την Ελένη Ι. Μπερτσάτου.

Για την συγγραφέα και το  έργο της μίλησε η Διευθύντρια των Εκδόσεων Χάρη Τζο Πάτση κα Ελένη Πάτση.

Το βιβλίο “Ιρις, Θεανώ, Τριανταφυλλένια” παρουσίασε ο καθηγητής Πανεπιστημίου Αθήνας (τμήμα Θεατρολογίας) κος Μιχάλης Δήμου, Φιλόλογος – Θεατρολόγος.

Την παρουσίαση και συντονισμό της εκδήλωσης είχε η κα Μανώλια Μιχαλογιαννάκη, εκπρόσωπος Δημοσίων Σχέσεων του ΣΔΥ Αθήνας.

Ανάμεσα στους 100 και πλέον προσκεκλημένους  παρευρίσκονταν εκπρόσωποι της  ΕΟΣΛΜΑ – Υ, ο Πρόεδρος του Συλλόγου  Νοτίων Προαστείων ‘ΕΥΚΛΗΣ’ κος & κα Παύλου Λέκκα, ο κος Κώστα Λιαπής, από το Σύλλογο Τροκαντερό, ο κος Γιώργος Διαμαντής με τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και πολλά Μέλη του ΑΠΣ Αθηναίοι Δρομείς, ο Πρόεδρος του ΑΠΣ. Μιλτιάδης Μαραθώνα κος Νίκος Βεντούρας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κος Δημήτρης Κωσταριάς, Βοηθός Περιφερειάρχη Δ. Ελλάδας σε θέματα Αθλητισμού και Εθελοντισμού, Πρόεδρος του ΑΣ ΄ΟΛΥΜΠΙΑ ΜΑΡΑΘΩΝ΄ με τον γιό του Ιωάννη, ο κος Χάρης Σπηλιόπουλος Πρόεδρος Έδρας Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, ο κος Γιώργος Ηλιόπουλος, ο γνωστός μας ‘Δάσκαλος’, ο κος & η κα Γεωργίου Γιαννόπουλου από τον πολιτιστικό Φορέα ΠΟΚΕΑΤΕ,  ο κος & η κα Χάρη Βασιλάκου, ο κος &  η κα Κώστα Παναγούλια , Διοργανωτής των αγώνων Ζάτουνα – Βαλτεσινίκο ‘Θεοδωράκεια΄ και ‘Μονοπάτια των Αρκάδων Ποιμένων’, ο συγγραφέας Γεράσιμος Καρέλος, ο κος Γιάννης Δημητριάδης, Διευθυντής του τουριστικού Πρακτορείου ‘Ιφιγένεια Τουρς’, η κα Ρένα Σγουροπούλου, η γραφίστρια του Runner Magazine κα Καλλιόπη Μονοκάνδηλου που επιμελήθηκε το συνοδευτικό έντυπο της εκδήλωσης.

Επίσης το Ιδρυτικό Μέλος του ΣΔΥ Αθήνας κος Κώστας Τσαγκαράκης, τα παλιά Μέλη Στράτος Νικήτας, Δημήτρης Παπαεμμανουήλ, Ρένα Ζαράνη, Γιάννης Κοίλης, Στέφανος Μονοβάσιος, ο κ. Θεμιστοκλής Σιώκης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου  τα Μέλη του, η κα Μαρία Σταμούλη, η κα Κατερίνα Φωκά από τους Δρομείς Υγείας Χίου, η κα Βάσω Μονογυιού από τον ΣΕΒΑΣ Πειραιά, οι Συγγενείς και  Φίλοι της Ελένης Ι. Μπερτσάτου.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθήνας θέλει επίσης να ευχαριστήσει:

Τους παρουσιαστές της εκδήλωσης κα Ελένη Πάτση, κο Μιχάλη Δήμου και κα Μανώλια Μιχαλογιαννάκη.

Τον κο Κώστα Μπιτζάνη, Πρόεδρο του ΟΠΑΝΔΑ, και την κα Μαρία Λαζάρου, υπεύθυνη του Εικαστικού Τμήματος ΟΠΑΝΔΑ, για την υποστήριξη και δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας του αμφιθεάτρου ‘ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ’ για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Το περιοδικό Runner Magazine  για την προβολή και προώθηση της εκδήλωσης,

Τον κο Χάρη Τζο Πάτση για την επιμέλεια  του βιβλίου,

Τον κο Γιώργο Μαρίνογλου που επιμελήθηκε την σύνθεση και εικονογράφηση του

εξωφύλλου.

Όλα τα Μέλη και τους Φίλους, την Σπυριδούλα Μπούκα, την Κατερίνα Αρσένη,  τον Γιάννη Αντωνακάκη, τον Θανάση Μπαξεβάνη, τον Παναγιώτη Βνάτσιο, την Αγαθή Νάκα, την Ξανθή Μπαξεβάνη, την Μαρία Ηλιακοπούλου που πρόσφεραν εθελοντικά τον χρόνο τους για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης,

Όπως και τον Κωνσταντίνο Μπερτσάτο για την προσφορά του εκλεκτού κρασιού που προσφέρθηκε στη Δεξίωση.

Επίσης ευχαριστούμε τον εξαίρετο φωτογράφο Παναγιώτη Τριχιά του φωτογραφικού Πρακτορείου Foto – Smile που επιμελήθηκε την φωτογράφιση της εκδήλωσης.

Το βιβλίο “Ίρις, Θεανώ, Τριανταφυλλένια” διατίθεται από το τηλέφωνο 210 3625168

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος