FOLLOW US: facebook twitter

Άφησε πέντε ορφανά…: Νεκρός σε τροχαίο χθες βράδυ ο 35χρονος Γιώργος Ασημακόπουλος από το Πράσινο

Ημερομηνία: 29-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Πατέρας πέντε ανήλικων παιδιών ήταν ο 35χρονος Γιώργος Ασημακόπουλος του Νικολάου, που έχασε τη ζωή του χθες σε τροχαίο δυστύχημα στη βοηθητική οδό της Πατρών – Πύργου, λίγο έξω από την ηλειακή πρωτεύουσα. Ο άτυχος άνδρας οδηγώντας το μηχανάκι του, συγκρούστηκε με λεωφορείο αστικής γραμμής του ΚΤΕΛ Ηλείας.

Το δυστύχημα συνέβη λίγα λεπτά πριν από τις εφτά το απόγευμα. Ο 35χρονος είχε κατεύθυνση προς το χωριό του το Πράσινο, ακολουθώντας τη διαδρομή από τη βοηθητική οδό της Εθνικής Οδού Πατρών-Πύργου. Στο ύψος της αντιπροσωπίας Nissan Olympic Cars Ιωάννης Τσιώρης, ο 35χρονος φέρεται να εξετράπη της πορείας του και εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Από την άλλη κατεύθυνση εκινείτο προς τον Πύργο, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Ηλείας που εκτελούσε το δρομολόγιο της αστικής γραμμής Βούναργο – Πύργος.

Ο 35χρονος χτύπησε με σφοδρότητα και με το κεφάλι στην αριστερή εμπρόσθια γωνία του λεωφορείου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα. Ο οδηγός του λεωφορείου έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να αποφύγει το δικυκλιστή που ερχόταν πάνω του, ανεβάζοντας το μεγάλο όχημα πάνω στο διαχωριστικό ρείθρο της οδού, όμως η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη. Ο 35χρονος βρέθηκε σε μια λίμνη αίματος στην άσφαλτο.

Εκτιμάται πως ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε γρήγορα από το νοσοκομείο που βρίσκεται σε μικρή απόσταση και τον μετέφερε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Εκεί οι γιατροί περιορίστηκαν στο να διαπιστώσουν το θάνατό του.

Στον τόπο του τροχαίου, ο οδηγός του λεωφορείου προσπαθούσε να συνέλθει από το σοκ που είχε υποστεί αφού ο 35χρονος έπεσε ουσιαστικά ελάχιστα εκατοστά από τη θέση που βρισκόταν, πάνω στο λεωφορείο. Άνδρες της Τροχαίας Πύργου ενεργούν προανάκριση για το δυστύχημα, ενώ η Π.Υ. Πύργου κλήθηκε για τον καθαρισμό του οδοστρώματος.

Θρήνος στο Πράσινο

Στο χωριό του του Γιώργου Ασημακόπουλου, η είδηση βύθισε στο πένθος την τοπική κοινωνία. Ο 35χρονος ήταν γόνος πολύτεκνης οικογένειας και είχε άλλα τέσσερα αδέρφια. Όμως και ο ίδιος ήταν πολύτεκνος, αφού είχε πέντε παιδιά, τρία αγόρια και δύο κορίτσια μικρής ηλικίας. Το τελευταίο διάστημα είχε έλθει με την οικογένειά του από τη Θεσσαλονίκη επιστρέφοντας πάλι πίσω στο χωριό του.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος