FOLLOW US: facebook twitter

Άμισθος σύμβουλος ο Χρήστος Τσατσαμπάς με απόφαση Δημάρχου Πύργου

Ημερομηνία: 28-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Θα αναλάβει την οργάνωση συναυλιών και μουσικών εκδηλώσεων

Ένας νέος άνθρωπος, προστέθηκε στο δυναμικό της δημοτικής αρχής, ως άμισθος σύμβουλος Δημάρχου για θέματα πολιτισμού και ειδικότερα για την οργάνωση συναυλιών, μουσικών εκδηλώσεων κ.α. Πρόκειται για τον Χρήστο Τσατσαμπά που ορίστηκε άμισθος σύμβουλος με την αριθ. Πρωτ. 36928/ 27-11-2017 απόφαση Δημάρχου. Ένας ταλαντούχος νέος με σπουδές στη μουσική (πιάνο- θεωρητικά), ιδιοκτήτης του Piano & Music στον Πύργο και τη Ζαχάρω, που έχει συμμετάσχει σε συναυλίες με καταξιωμένους καλλιτέχνες όπως ο Στέφανος Κορκολής, ο Ανδρέας Πολυζωγόπουλος κ.α.

Ο Δήμαρχος Πύργου Γαβρίλης Λιατσής, «καλωσόρισε» χθες τον νέο άμισθο σύμβουλο τονίζοντας: «Η πόλη αρχίζει να παίρνει τους ρυθμούς που σκεφτόμουν και που ήταν όνειρο μου να πάρει. Η νέα μου επαφή με τα δημοτικά πράγματα δεν είχε σκοπό να γίνω για ακόμα μια φορά δήμαρχος αλλά να συνδέσω το 2006 με το σήμερα. Είμαι πολύ χαρούμενος που νέοι άνθρωποι, ταλαντούχοι δέχονται άμισθα αξιώματα στο δήμο και θέλουν να προσφέρουν και ένας από αυτούς είναι ο Χρήστος Τσατσαμπάς, ένας άνθρωπος με πολλά ταλέντα αλλά και ειδικότερο ταλέντο στη μουσική θα προσφέρει στο θέμα οργάνωσης συναυλιών και διαφόρων άλλων μουσικών εκδηλώσεων.

Και μαζί με τους άλλους έμμισθους συμβούλους σε θέματα πολιτισμού και με την επανασύσταση του Πολιτιστικού Κέντρου, θα βγει ένα σπουδαίο έργο. Τον καλωσορίζω, εύχομαι οι ιδέες του και όσα σκέφτηκε να γίνουν πραγματικότητα γιατί αυτό θέλουμε αν και μερικές φορές υπάρχουν δυσκολίες που ομολογούμε και οι δυο ότι μας αναγκάζουν να κάνουμε ένα βήμα πίσω. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τρία βήματα μπροστά στην επόμενη κίνηση μας…».

Ο Χρήστος Τσατσαμπάς, από την πλευρά του, ευχαρίστησε τον κ. Λιατσή για την ευκαιρία που του δίνει τονίζοντας «να είστε σίγουρος ότι θα βάλω τα δυνατά μου και η πόλη θα ανέβει σίγουρα. Ευχαριστώ πολύ για την ευκαιρία…».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος