FOLLOW US: facebook twitter

Άμεση δυνατότητα εξόφλησης του Γ.Ε.ΜΗ χωρίς την εμπλοκή του Επιμελητηρίου Ηλείας

Ημερομηνία: 03-11-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Διεκδικήστε το δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος, έως τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017 όπου ΟΛΟΙ όσοι επιθυμούν να ασκήσουν το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι στις εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΗΛΕΙΑΣ θα πρέπει να είναι ταμειακώς ενήμεροι στο Γ.Ε.ΜΗ για τα έτη 2015 και 2016.

Ταμειακώς ενήμεροι και συνεπώς δικαίωμα ψήφου, σύμφωνα με την Εκλογική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ηλείας έχουν: α) τα Νομικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος, δηλαδή και για το έτος 2016 και β) τα Φυσικά πρόσωπα, μέλη του Επιμελητηρίου, που έχουν καταβάλει τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ ή την ετήσια συνδρομή στο οικείο Επιμελητήριο μέχρι και το προηγούμενο των εκλογών έτος (2016).

Η πληρωμή του Γ.Ε.ΜΗ.ΔΕΝ γίνεται στο ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΗΛΕΙΑΣ αλλά μέσω μία σχετικά απλής διαδικασίας. Ο λογιστής αλλά και ο ίδιος ο επαγγελματίας (από τη στιγμή που έχει τους κωδικούς στο http://businessportal.gr/) μπορεί να δει και να εκτυπώσει την ταυτότητα οφειλέτη. Στην συνέχεια ο ενδιαφερόμενος μπορεί να τακτοποιήσει την οφειλή του σε όποιο τραπεζικό υποκατάστημα επιθυμεί, με χρέωση στο λογαριασμό του, ή στο ταμείο με μετρητά ή με την χρήση πιστωτικής κάρτας αλλά και μέσω InternetBanking ήPhoneBanking.

Επισημαίνουμε ότι οι οφειλές οι οποίες μπορεί να προϋπήρχαν προς το Επιμελητήριο Ηλείας ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ για εκείνους που θέλουν να ασκήσουν το δικαίωμα ψήφους τους, αρκεί να είναι ταμειακώς εντάξει προς το Γ.Ε.ΜΗ κατά τα έτη 2015 και 2016!

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα ΟΛΩΝ των επαγγελματιών να προσέλθουν στις κάλπες και να εκλέξουν την νέα Διοίκηση του Επιμελητηρίου Ηλείας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος