FOLLOW US: facebook twitter

Άδειασε το στάδιο από τα σκουπίδια

Ημερομηνία: 05-09-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

skoupidia-stadio1

Η συντριπτική πλειοψηφία έφυγε – Εργασίες για την πλήρη αποκατάσταση του χώρου

Δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα των τελευταίων μηνών, η σημερινή στο δημοτικό στάδιο Πύργου. Η συντριπτική πλειοψηφία του όγκου των σκουπιδιών έχει απομακρυνθεί από εκεί που έως πρόσφατα σχηματίζονταν βουνά και αρκετά σκόρπια υπάρχουν σε διάφορα άλλα σημεία που άμεσα θα μαζευτούν.

skoupidia-stadio2

Η προσπάθεια που έχει γίνει το τελευταίο διάστημα και κυρίως από τις αρχές Αυγούστου στην υπηρεσία Καθαριότητας με το νέο αντιδήμαρχο Διονύση Μπέλτσο, έχει αποτέλεσμα.

skoupidia-stadio3

Τα τελευταία κοντέινερ αναμένεται να αποχωρήσουν από εκεί άμεσα και μετά ξεκινά η επιχείρηση ευπρεπισμού του χώρου έξω από το δημοτικό στάδιο, ώστε να παραδοθεί προς χρήση στην πρότερα κατάσταση ή ακόμα περισσότερο σε καλύτερη από αυτή. Μια λύση για να γίνει απολύμανση πλήρως της επιφάνειας που βρίσκονταν για μήνες τα σκουπίδια, αλλά και για να αποκατασταθούν και οι φθορές στο οδόστρωμα, πρόκειται να γίνει ασφαλτόστρωση όλου του χώρου, ώστε ο χώρος στάθμευσης του σταδίου να είναι έτοιμος για το κοινό.

skoupidia-stadio4

Γενικότερα θα καθαριστεί κάθε σημείο γύρω από το στάδιο που επηρεάστηκε από την εναπόθεση των σκουπιδιών εκεί και σε λίγες ημέρες τίποτα δεν θα υπάρχει να θυμίζει το «βρώμικο» παρελθόν του χώρου…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος